Usi

Proiectarea si sculptura în lemn nu au fost niciodată mai simple!

Folosind o combinație de masini si computere, firma noastra vă oferă o mare flexibilitate în termeni de design, materiale si de timp.

Firma noastra este specializata in realizarea usilor sculptate de interior, exterior, pivotante, batante, chiar si usi ascunse.

 

Puterea noastra sta in:


sculpturi de înaltă calitate;
uniformitate de sculpturi în locații multiple;
simetrii perfecte,
rapiditate in realizarea lucrarilor.
Toate produsele noastre sunt realizate din lemn masiv din lemn de prima calitate. Explorați catalogul nostru complet pentru a vedea ce avem de oferit. Dacă colecția noastră nu oferă un design satisfăcătoar, puteti apela la departamentul nostru de design care va fi incantat să execute un design nou pe care dumneavoastra il solicitati.

Piesele noastre  variază în formă și temă și sunt o provocare pentru echipa noastra de designeri. Fiecare sculptură începe cu un desen original. Pentru sculpturi personalizate, designerul lucreaza cu clientul pentru a îndeplini viziunea acestuia.

Ușa ascunsa este o ușă inteligenta proiectata și realizata cu măiestrie de personalul nostru pentru a înlocui orice usa care se poate realiza cu o bibliotecă, care vine echipata cu balamale ascunse și un zăvor ascuns. Atunci când este accesata, biblioteca se deschide la fel ca o ușă normala și pot fi făcute pentru a se deschide din interior si afară și să pivoteze spre dreapta sau spre stânga. Cand este inchisa usa ascunde deschiderea creând astfel un unic loc secret”, în casa sau la birou. Deoarece ușile noastre sunt făcute pentru a se potrivi  le putem realiza pentru orice deschidere si realizand designul si folosind materialul dorit de client.