Sculptura lemn ornamente

Ornamente

Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de ornamente sculptate in lemn, firma noastra este în măsură să ofere o selecție remarcabilă de ornamente din lemn pentru diverse utilizari cum ar fi : design interior, design exterior, decoratiuni craciun/paste sau alte sarbatori, cadouri personalizate, etc.. Fiecare ornament de lemn, care apare pe site-ul nostru, este un produs pe care dumneavoastra il puteti comanda, ii puteti aduce modificari pentru a avea ceea ce va doriti, sau puteti veni cu o idee noua pe care impreuna o putem pune in practica

Picioare mobilier

Piciarele sculptate au o utilizare multipla, ele se pot folosi in bucatarie, dormitor, living si se pot realiza pe inălțimi, modele si material personalizat pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră. Varietate de selecție pentru combinarea stilului, tipul de lemn, finisaj element vă ofera un control complet pentru a prezenta un aspect contemporan, traditional sau de tranziție.

Picioarele de mobilier din lemn sculptat ofera cea mai buna selectie de produse pentru a restaura o mobila care in prezent prezinta un interes scazut sau o mobila deteriorata care are nevoie de reparatii si pot fi personalizate in functie de modelul, dimensiunile si lemnul de care dumneavoastra aveti nevoie. Produsele noastre acoperă o gamă largă de picioare din lemn de calitate, dimensiuni si suntem intotdeauna atrasi de ideii noi din partea clientilor nostrii. Cu o mare experienta in executia lucarilor de sculptura in lemn proiectate si realizate de un personal entuziast, angajamentul nostru pentru clienții noștri este de a oferi cea mai buna calitate pentru un design personalizat.

Noi vă putem ajuta ca visul dumneavoastra sa devina realitate!

Tot ce trebuie sa faceti: aduceti un desen eșantion sau o imagine si vom fi încântați să vă oferim aportul nostru pentru a realiza elementul/elementele pe care il/le doriti.

Clientii nostri se pot aștepta întotdeauna la o calitate avansata si produse la prețuri competitive.

Stalpi, coloane

Coloane decorative sculptate in lemn sunt una dintre specialitatile noastre. La noi aveți optiunea de a specifica dimensiunea coloanei dumneavoastră, precum și alegerea lemnului din care doriti sa fie realizata aceasta (de exemplu stejar, cires, paltin, frasin, nuc, mahon, pin, ari). Facem coloanele noastre decorative personalizate pentru cerințele de dimensiune si nevoile dumneavoastra.
Împreună cu coloanele decorative, vom sculpta, de asemenea, capitele pentru dimensiunea particularizată și alegerea dumneavoastră.

Realizam aceste elemente de sculptură întotdeauna personalizate pentru constructorii de case, arhitecti, designeri de interior, designeri de bucătărie, și proprietarii de casă. Noi vom face doar ca specificațiile dumneavoastră sa se transpuna in realitate!

Toate aceste sculpturi prezentate sunt realizate digital și pot fi dimensionate pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.
Aceste sculpturi pot fi realizate în insule de bucatarie, baruri și alte locatii de colț sau in spatiul unde acest tip de mobilier este necesar.

Coloanele/stalpii sunt una din componentele clasice cu adevărat arhitecturale , noi suntem capabili să oferim colecția noastră de stiluri rotunde în întregime, 3/4sau 1/4 pentru aplicații de colț sau forme jumătate într-o gamă de dimensiuni, care pot fi adaptate pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice.

  Stalpi       
Sculptura bisericeasca

Firma noastra este specializează în procesul de fabricație a lemnului de lux personalizat, sculptat, de produse pentru a completa într-un mod specific interiorul bisericii ajutând la crearea unui echilibru unic între frumusețe și confort.

Scopul nostru este de a combina linia clasică și cea tradițională într-un mod prin care sa transforme forme obișnuite de frumusețe în viața dumneavoastra de zi cu zi.

Strategic Staff foloseste materiale de înaltă calitate, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.

Produsele afisate pe site sunt modele gata făcute pentru clienții nostrii și sunt stabilite pentru a prezenta ce tipuri de produse putem realiza.

Execuția de lemn sculptat pentru biserici este posibila, la cererea/indicatiile/proiectul clientului, iar preturile pot fi negociate.

De asemenea, firma noastra oferă servicii cum ar fi restaurarea mobilei și renovare. Mobila veche, care are o valoare sentimentala poate fi readusa la stralucirea primordială și frumuseța avuta, în așa fel încât să îmbunătățească atmosfera din biserica.

Putem decora, de asemenea, mobilierul dumneavoastra existent cu elemente unice sculptate ce ofera un stil mai elegant și sofisticat.