Placari pereti

 

Până în prezent pentru a avea  un sistem modern de placare a peretilor cu panouri din lemn era  necesar un loc de muncă de dulgherie si timp.
Decoratori, designeri si arhitecti folosesc  aceasta placare a peretilor cu panouri de lemn de mulți ani pentru a spori atractivitatea proiectelor de design .

De acum aceasta solutie este la indemana oricui. Aceste panouri personalizate de perete sunt disponibile intr-o varietate de culori, texturi, stiluri, desene și modele prestabilite sau la alegerea clientului.
Panourile de perete din lemn sunt foarte usor de instalat pentru ca sunt realizate la comanda in functie de suprafata care se doreste a fi amenajata.
Panourile noastre contemporane de perete sunt acum disponibile pentru oricine doreste sa isi personalizeze sau sa isi modernizeze spatiul de viata.

Putem realiza placarea peretilor cu panouri din lemn pentru a  reflecta gustul și stilul dumneavoastră si pentru a obtine aspectul  dorit de dumneavoastra. Panourile de perete adăuga eleganță și stil în orice cameră din casa ta. Fii designer in propria ta casa!


Peretii  din lemn sunt una dintre modalitățile  de acoperire a zidurilor. Chiar si în baie, atunci când va relaxati în cadă, de ce sa  nu odihniti  ochii pe ceva prețios și bogat ca lemnul? Peretii focale în bai sunt o idee interesantă, atâta timp cât zidurile acoperite în sipci de lemn sau panouri sporesc spatiul si scot in evidenta designul baii.

Designul modern, impecabil folosind pereți de lemn poate accentua atmosfera caldă a unei case, fie că este vorba de un design minimalist, traditional sau eclectic.Pereti din lemn natural  aduc atmosfera  de  aer liber in sufrageria/ dormitorul dumneavoastra, amintindu-vă să vă înconjurati cu materiale simple, naturale.

Nu ați dori să vedeți un perete de culoarea naturala a lemnului ca o imagine reconfortanta, calda, înainte de a te odihnești?

Dacă nu va puteti decide care parte din casa dumneavoastra are nevoie de un makeover, uita-te la pereții de lemn detaliati în fotografiile de mai jos si vei gasi cu siguranta, daca nu, putem veni in ajutorul dumneavoastra cu noi ideii realizate pe calculator in functie de ceea ce doriti sa realizati, urmand ca produsul final sa fie exact ceea ce va doriti.

Opțiunile sunt limitate doar de imaginatia dumneavoastra!