Mobilier

Strategic Staff  ofera  diferite tipuri de mobilier ( lemn masiv, sculptat , clasic , modern , tratat pentru bai) și articole pentru cadouri realizate din lemn, sculptate la cererea clientului. Aceste elemente includ cutii, mese, scaune, comode, paturi, cufere, masute TV, dulapuri, dresinguri, bucatarii, mobila living, saune, panouri sculptate si diverse alte obiecte.

Toate elementele sunt realizate utilizand designul pe calculator. Astfel piesa finala realizata in urma designului dorit de client va avea abateri foarte mici fata de o piesa realizata cu sculptura de mana si timpul de realizare este mult mai mic.

Capacitatea și dragostea pentru realizarea unor piese de mobilier unice este reflectată în busturi portret și sculpturi dinamice care se pot realiza la cererea clientului.

Divers în atributele sale, lemnul este adaptabil, elegant, primitor chiar de lux. Ajută la menținerea unui climat interior bun și este ușor de întreținut. Rezultatul: mobilier din lemn în tonuri de alegere care transforma incaperea intr-una  care emană căldură naturală.

 

Nu toate suprafetele din lemn sunt la fel. Pentru a creea o mobila personalizata, firma noastra permite clientilor sa vina cu ideii proprii privind materialele si formele pe care acestia le doresc. 

Nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de la rubrica ‘Contact’.